Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@12:17:42 GMT

ارتباط آلودگی هوا با عوارض شدیدتر کرونا

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۸۶۰۹۶

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد، هوایی که مردم تنفس می‌کنند و میزان آلودگی آن با عوارض شدیدتر ابتلا به کووید-۱۹ ارتباط دارد.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان در این مطالعه متوجه شدند زندگی در مناطقی که هوای آلوده تری دارد از جمله در مجاورت لوله های تخلیه فاضلاب و در مجاورت خیابان هایی که ترافیک سنگین دارد باعث می شود افراد پس از ابتلا به کووید-۱۹ با احتمال بیشتر برای بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان و نیاز به دستگاه های کمک تنفسی روبرو شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر «آنیتا شلال» از بیمارستان «هنری فورد» در دیترویت در آمریکا و نویسنده اصلی این مطالعه گفت: نکته اصلی این است که زندگی در محله ای که هوای آلوده دارد، خود یک عامل خطرساز مستقل برای ابتلا به موارد شدید کووید-۱۹ است.

شال گفت: براساس اعلام «انجمن ریه آمریکا»، دیترویت دوازدهمین شهر آلوده در آمریکاست. از آنجا که جمعیت های کم درآمد غالبا در مناطق آلوده تر زندگی می کنند، این مطالعه همچنین «نابرابری های سیستمی را که ممکن است منجر به تفاوت فاحش در عواقب ابتلا به کووید-۱۹ در خطوط مختلف نژادی و قومی شود، مورد توجه قرار داده است.

شلال گفت: جوامع رنگین پوست بیشتر در مناطقی در حوالی آلودگی صنعتی زندگی می کنند و در مشاغلی فعالیت دارند که آنها را در معرض آلودگی هوا قرار می دهد.

دکتر تئودور مانیاتیس، مدیر پزشکی در بیمارستان دانشگاه استاتن آیلند در شهر نیویورک، گفت: ریه ها در شرایط «تعادل ظریف» کار می کنند که به راحتی توسط هوای آلوده آسیب می بیند. «هر چیزی که تعادل ریه ها» را بر هم زند احتمال خطر عفونت های ریوی را افزایش می دهد و توانایی ریه ها را برای از بین بردن چنین عفونت هایی کاهش می دهد.

محققان در این مطالعه، داده هایی را در مورد محل زندگی شرکت کنندگان و نیز داده های سازمان حفاظت از محیط زیست و سایر منابع را در زمینه سطوح آلاینده های محلی از جمله ذرات آلاینده ۲.۵ میکرومتری ازن و رنگ سرب جمع آوری کردند. آنها از این داده ها برای کشف ارتباط میان عواقب ابتلا به کووید-۱۹ و قرار گرفتن در معرض انواع آلاینده ها استفاده کردند.

 نتایج این مطالعه نشان داد بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که در مناطقی با سطوح بالاتر ذرات آلاینده های ۲.۵ میکرومتری و رنگ سرب زندگی می کردند، در مقایسه با افرادی که در محله های آلوده زندگی نمی کنند، بیشتر به دستگاه کمک تنفسی نیاز داشتند و بیشتر در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان بستری می شوند.

در حقیقت، هر افزایش جزیی در تماس طولانی مدت با ذرات آلاینده ۲.۵ میکرومتری هوا با بیش از سه برابر شدن احتمال استفاده از دستگاه کمک تنفسی و دو برابر شدن احتمال بستری شدن در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان همراه بود.

محققان گفتند: بر اساس نتایج این مطالعه افرادی که در مناطقی زندگی می کنند که آلودگی هوای بیشتری دارد، بیشتر احتمال دارد درصورت ابتلا به کووید-۱۹ به موارد شدید این بیماری مبتلا  شوند. 

با این حال کارشناسان خاطرنشان کردند که یافته های این مطالعه تا زمانی که در یک مجله معتبر پزشکی منتشر نشود، مقدماتی محسوب می شود. قرار است نتایج این تحقیق جدید به صورت آن لاین در نشست سالانه کنگره میکروبیولوژی بالینی و بیماری های عفونی اروپا ارائه شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ابتلا به کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۶۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد.وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد.وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع ترین خبرهای امسال دارفانی را وداع گفت‌.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902553

دیگر خبرها

  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ثبت آلودگی هوا در برخی شهرهای خوزستان
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد