Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@17:20:56 GMT

آلودگی هوا موجب تشدید عوارض کووید ۱۹ می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۸۴۶۹۰

آلودگی هوا موجب تشدید عوارض کووید ۱۹ می‌شود

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از مدیسن نت، محققان دریافتند که زندگی در مناطق با آلودگی بیشتر از جمله در مجاورت تخلیه فاضلاب و در مجاورت ترافیک سنگین جاده‌ای، با احتمال بیشتر بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه و احتمال نیاز به تهویه مکانیکی پس از ابتلاء به کووید ۱۹ مرتبط است.

دکتر «آنیتا شلال»، محقق ارشد از بیمارستان هنری فورد در دیترویت تکزاس، در این باره می‌گوید: «نکته اصلی این است که زندگی در یک محله با آلودگی بیشتر یک عامل خطر مستقل برای شدت بیماری کووید ۱۹ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی در ادامه افزود: «ریه ها در یک حالت تعادل ظریف کار می‌کنند که به راحتی توسط هوای آلوده به خطر می‌افتد. هر چیزی که تعادل را بر هم بزند احتمالاً خطر عفونت‌های ریوی را افزایش می‌دهد و توانایی ریه‌ها را برای از بین بردن چنین عفونت‌هایی کاهش می‌دهد.»

در این مطالعه، تیم تحقیق داده‌هایی را در مورد محل زندگی شرکت کنندگان و همچنین داده‌های آژانس حفاظت از محیط زیست و سایر منابع در مورد سطح محلی آلاینده‌ها از جمله PM۲.۵، ازن و رنگ سرب جمع آوری کرد. آنها از این داده‌ها برای کشف ارتباط بین عوارض کووید ۱۹ و قرار گرفتن در معرض انواع آلاینده‌ها استفاده کردند.

نتایج نشان داد بیماران کووید ۱۹ که در مناطقی با سطح بالاتر PM۲.۵ و رنگ سرب زندگی می‌کردند، در مقایسه با کسانی که در محله‌های آلوده نبودند، بیشتر به تهویه مکانیکی نیاز داشته و در ICU بستری شدند.

در حقیقت، هر افزایش جزئی در تماس طولانی مدت با PM۲.۵ با بیش از سه برابر احتمال نیاز به دستگاه تنفسی تهویه مکانیکی و دو برابر احتمال بستری شدن در ICU همراه بود. تیم تحقیق گزارش داد که در این مورد، افزایش خطر مرگ وجود نداشت.

محققان معتقدند قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا در درازمدت باعث نقص سیستم ایمنی بدن می‌شود که هم منجر به افزایش حساسیت به ویروس‌ها و هم عفونت‌های ویروسی شدیدتر می‌شود.

از سوی دیگر ممکن است ذرات ریز موجود در آلودگی هوا به عنوان ناقل ویروس عمل کرده و باعث گسترش آن شوند.

همچنین محققان بر این باورند استنشاق ریزگردها می‌تواند منجر به التهاب مزمن، کاهش پاسخ ایمنی و کاهش توانایی ریه در بهبود و ترمیم خود شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کرونای دلتا هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب آلودگی هوا ویروس کرونا کووید 19 عوارض کرونا کرونای دلتا هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۴۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد

برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می‌تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان‌ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می‌شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می‌شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری‌های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می‌آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می‌تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می‌تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه‌ها می‌شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامد‌های افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی برای ۱۸ استان/ تشدید بارش و احتمال وقوع سیلاب
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • هشدار؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور از فردا تا دوشنبه!
  • هشدار نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • هشدار هواشناسی نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی و آبگرفتگی معابر
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده