Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته یک پزشک متخصص آلودگی هوا می‌تواند موجب بروز عوارض کوتاه مدت و بلند مدت فراوانی بر روی چشم شود.

هرمز شمس در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که آلودگی هوا منجر به بروز چه عوارضی برای چشم می‌شود؟، گفت: آلودگی هوا می‌تواند سبب بروز عوارضی نظیر التهاب، تحریک، درناک شدن، سوزش، قرمزی و خشکی چشم شود و همچنین روی غدد اشکی تاثیر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سوال دیگری در این خصوص که آیا آلودگی هوا می‌تواند در بلند مدت سبب بروز اختلال در بینایی گردد؟، توضیح داد: خشکی چشم یکی از عوارض ناشی از آلودگی هوا است و این عارضه در بلند مدت می‌تواند آزار دهنده و خطرناک باشد و علاوه بر این درمان خشکی مزمن چشم ساده نیست و ممکن است مدت‌ها طول بکشد و گاهی اوقات بیمار سال‌ها گرفتار آن باشد؛ همچنین اگر قرنیه بر اثر خشکی چشم آسیب ببیند، عوارض سنگینی ایجاد می‌شوند که موجب کاهش و اختلال در دید می‌گردند.

بیشتر بخوانید: آیا سلفی پزشکان با بیماران جرم است؟

این متخصص چشم در خصوص راهکار‌های کاهش عوارض چشمی هنگام آلودگی هوا متذکر شد: در درجه اول بهتر است هنگامی که هوا آلوده است، افراد کمتر از خانه خارج شوند و از حضور در مکان‌های شلوغ بپرهیزند و همچنین توصیه می‌شود برای کاهش عوارض چشمی هنگام آلودگی هوا از قطره اشک مصنوعی استفاده شود، چرا که اشک مصنوعی چشم را شست‌وشو می‌دهد و ضدعفونی می‌کند و به علاوه بهتر است چشم‌ها به صورت مرتب شست‌وشو داده شوند.

وی با بیان اینکه استفاده از عینک‌های بزرگ که چشم را خوب بپوشاند، نقش بسزایی در جلوگیری از بروز عوارض چشمی آلودگی هوا به همراه دارد، افزود: بهتر است، عینک ضد اشعه UV باشند که علاوه بر آلودگی هوا جلوی اشعه آفتاب را هم بگیرند.

انتهای پپام/

برچسب ها: آلودگی هوا چشم پزشکی کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آلودگی هوا چشم پزشکی کرونا آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۸۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اختلال‌های شناختی به گروهی از اختلالات روانی اطلاق می‌شود که بیش از هر چیز بر توانایی‌های شناختی انسان از جمله درک مطلب، تمرکز روی مسائل، قابلیت یادگیری و حل مسئله اثرگذار هستند. یکی از این اختلالات اثر دانینگ کروگر (Dunning-Kruger Effect) نام دارد که باعث می شود افراد میزان تسلط خود را روی حوزه‌های تخصصی بیش از حد واقعیت ارزیابی ‌کنند. این اختلال‌ شناختی اولین بار در پژوهشی که توسط دیوید دانینگ (David Dunning) و جاستین کروگر (Justin Kruger) سال ۱۹۹۹ در دانشگاه کرنل انجام گرفت مطرح شد.

دانینگ و کروگر در مقاله خود این مشکل به این صورت بیان کردند: «کسانی که اطلاعات‌شان از حد میانگین کمتر بود، همزمان دو داشتند. آنها نه تنها نتیجه‌گیری‌های اشتباه می‌کردند و برطبق آن سؤگیری مکررا مرتکب خطا می‌شدند، بلکه حتی عدم توانایی خود را نیز درک نمی‌کردند!»

تحقیقات نشان می دهد بروز اثر دانینگ کروگر به یک حوزه و یا قشر خاص محدود نمی شود و این پدیده در طیف گسترده‌ای از افراد به وقوع می پیوندد. اثر دانینگ کروگر صرفاً مشکل افراد عادی نیست، بلکه افراد با ضریب هوشی بالا نیز گرفتار این مسئله بوده‌اند. در حقیقت نقطه ضعف افراد با ضریب هوشی بالا در همان حوزه‌هایی است که آنها خود را در آن متخصص می دانند و تعصب خاصی بر آن دارند. این تعصب باعث می شود آنها نتوانند عملکرد و مهارت خود را به‌صورت واقعی ارزیابی کنند؛‌ فرضاً افرادی که مهارت خود را در یک رشته خاص بالای ۸۰ درصد ذکر کرده بودند، با تحقیقات بیشتر مشخص شد اطلاعات‌شان بسیار کمتر از چیزی بود که فکر می کردند.

برخی پژوهشگران معتقدند این اتفاق به این دلیل رخ می‌دهد که افراد چون در هیچ رشته‌ای مهارت و تخصصی ندارند، آنگاه با کسب کمترین میزان دانش ممکن، خیال می‌کنند که بر تمامی جنبه های آن حوزه مسلط شده‌اند. آنها صرفاً زمانی از این خیال باطل خارج می‌شوند که مطالعات خود را در آن حوزه بیشتر کنند.

برای بررسی اینکه من و شما هم تحت تأثیر این اثر هستیم یا نه یک روش ساده وجود دارد. نگاهی به گذشته کنیم و ببینیم آیا پیش آمده که افراد مختلفی به ما نصیحت یکسانی داشته باشند و ما حرف های آنان را نادیده بگیریم؟ اگر جوابتان به این پرسش مثبت است  هیچ بعید نیست که شما نیز تحت تأثیر این اثر قرار گرفته باشید. اثر دانینگ کروگر جنبه دیگری هم دارد و آن اینکه افراد بادانش مهارت‌های خودشان را دست‌کم می گیرند! به عبارت دیگر آنها گمان می کنند هر کسی می تواند به سادگی از پس وظایف آن‌ها برآید.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • دلیل اختلال در پروازهای خرم آباد ؛ یک عروسی شهر را بهم ریخت !
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • ببینید | میگرن چیست؟
  • میگرن چیست؟ + فیلم
  • شدت بارش‌ها در فارس موجب بروز خسارت کشاورزی شد / ورود سامانه جدید بارشی
  • اختلال در جمع آوری آبگرفتگی ها در اهواز به علت قطع برق
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد