Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال رحمانی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: عوامل آلودگی هوا در تشدید مشکلات تنفسی و ریوی بیماران کرونایی می‌تواند نقش داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلال رحمانی در گفت‌وگو با خرنگار سلامت صبح قزوین؛ درباره رعایت اصول بهداشتی در شرایط آلودگی هوا اظهار کرد: باتوجه به آلودگی بالای هوا، خروج افراد از منزل برای فعالیت‌های ورزشی و انجام کارهای روزمره برای سلامتی آن‌ها مشکل ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره تاثیر آلودگی هوا بر ابتلا به کرونا افزود: فی نفسه آلودگی هوا باعث ابتلا به کرونا نمی‌شود اما زمانی که سیستم تنفسی و ریه افراد براثر قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا آسیب ببیند در صورت ابتلا به کرونا، بیماری آن‌ها به مراتب خیلی سخت‌تر از افراد معمولی خواهد شد.

معاون بهداشتی علوم پزشکی استان قزوین با بیان اینکه عوامل آلودگی هوا در تشدید مشکلات تنفسی و ریوی بیماران کرونایی می‌تواند نقش داشته باشد، ابراز کرد: بیماران قلبی وعروقی، بچه‌ها، کسانی که مشکل ریوی دارند، افراد مسن بالای 65 سال و مادران باردار گروه‌های پرمخاطره ای هستند که در هوای آلوده نباید از منزل خارج شوند.

گروه‌های پرخطر در هوای آلوده نباید فعالیت روزانه متداول داشته باشند

این مقام مسئول تصریح کرد: گروه‌های پرخطر نباید فعالیت روزانه متداول داشته باشند چراکه بروز مشکلات ریوی و تنفسی برای آن‌ها محتمل است؛  مصرف مایعات و شیر در این روزها توصیه می‌شود و بهترین کار ماندن در منزل و قرار نگرفتن در معرض هوای آلوده است.

رحمانی با بیان اینکه اکنون وضعیت شهرستان‌های قزوین به جز تاکستان که نارنجی است، در حالت زردِ شکننده است، گفت: اکنون در نقطه‌ای قرار داریم که استان‌های همجوار درصد بیماری بیشتری از ما دارند و استان مازندران که تردد بیشتری به استان قزوین دارد، اکنون وارد پیک سوم شده است.

معاون بهداشتی علوم پزشکی استان قزوین بیان کرد: پیک سوم کرونا در استان‌های همجوار زنگ خطر است و ما در چند روز اخیر نه تنها کاهشی نداشتیم بلکه تا حدودی رو به افزایش رفته‌ایم.

وضعیت کرونای قزوین زردِ شکننده است

وی ادامه داد: اگر مردم همکاری نکنند و عادی انگاری صورت گیرد، پیک بعدی بیماری در قزوین محتمل است و دور از انتظار نیست؛ اکنون که بیماری به حداقل رسیده و گردش ویروس کم شده است، اگر مردم همکاری کنند و روند و گردش ویروس را زیاد نکنند ما می‌توانیم موفقیت بیشتری داشته باشیم.

این مقام مسئول اذعان کرد: اگر حتی یک نفر هم در سطح استان و شهرمبتلا باشد، می‌تواند آلودگی را پخش کند چراکه تنها توسط یک نفر این ویروس در جهان گسترش یافت و این در حالی است که اکنون تعدادی مبتلا در استان و کشور داریم.

رحمانی تاکید کرد: هیچ تضمینی نداریم که ویروس دوباره قوت نگیرد؛ اکنون که ویروس به حداقل رسیده است، می‌توانیم با اقدامات موثر حمله کنیم و زنجیره را قطع کنیم تا کمتر آسیب ببینیم اما اگر عادی انگاری شود قطعا انتقال بیماری ادامه خواهد داشت.

معاون بهداشتی علوم پزشکی قزوین در پایان گفت: محل جولان و گردش ویروس در انسان است، تا زمانی که این میزبانی به هم نخورد و زنجیره قطع نشود، نمی‌توانیم بگوییم که بیماری کنترل شده است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون بهداشتی علوم پزشکی آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۱۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان

وزیر بهداشت در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم کنند.

به گزارش مشرق، بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند موجب کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت